Köszöntő
Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntjük Önt Beret weboldalán. Jó böngészést kívánunk!TOVÁBB

Pályázatok


LetöltésekLEGO szerepe az oktatásban az edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Iskolában

Újraindult a vonatforgalom Szikszó és Halmaj között

Újraindult a vonatforgalom Szikszó és Halmaj között, ahol korábban egy meghibásodott tehervonat miatt átmenetileg nem jártak a vonatok - közölte a Mávinform kedd délután az MTI-vel.

TOVÁBB

Magyar középiskolások sikere az Európai Unió Fiatal Tudósok Versenyén

Eredményesen szerepeltek a magyar középiskolás diákok az Európai Unió Fiatal Tudósok Versenyén, a spanyolországi Salamancai Egyetemen szeptember 17-19. között online rendezett döntőn három magyar fiatal különdíjat kapott - közölte a Magyar Innovációs Szövetség (NISZ) kedden az MTI-vel.

TOVÁBB

Három év börtönre ítélték a Sárváron több autót felgyújtó férfit

Közveszély okozás bűntette, továbbá garázdaság és rongálás vétsége miatt három év börtönnel sújtotta a Sárvári Járásbíróság azt a férfit, aki 2020. december 17-én éjszaka több autót felgyújtott Sárváron - tájékoztatta a Szombathelyi Törvényszék szóvivője kedden az MTI-t.

TOVÁBB

Nem közlekednek a vonatok Szikszó és Halmaj között

Egy meghibásodott tehervonat miatt átmenetileg nem közlekedhetnek a vonatok Szikszó és Halmaj között - közölte a Mávinform kedden az MTI-vel.

TOVÁBB

Szlovéniában az otthonról dolgozóknak is védettségi igazolással kell rendelkezniük

Azoknak is védettségi igazolással kell rendelkezniük Szlovéniában, akik otthonról végzik a munkájukat - közölte a Munka- és Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium kedden, a kormány korábbi rendeletét értelmezve.

TOVÁBB

Korábbi hírek